EXTRA FINANCE IFN

Prezenta in judetele:
Vezi toate filialele
Logo EXTRA FINANCE IFN
Adresa:  Strada Patriei, Nr. 3, Et.1, Ap.1, Sector 3, Bucuresti
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 3
Telefon:  021.320.30.03
Fax:  021.322.40.70
Email:  office@ifnextrafinance.ro
X inchideAi gasit date eronate privind EXTRA FINANCE IFN? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre EXTRA FINANCE IFN

Ifn Extra Finance S.A a fost infiintat in anul 2009 si este autorizat de catre Banca Nationala a Romaniei, fiind inscris in Registrul General al BNR sub numarul RG-PJR-41-110259 11.06.2009, avand capital 100% romanesc.

In prezent, IFN EXTRA FINANCE ofera credite pentru persoane fizice (credite de nevoi personale cu ipoteca) si persoane juridice (factoring, scontare).

Capitalul social este rezultatul a multiple actiuni de marire a acestuia, prin reinvestire a profitului obtinut, dar si prin aport in numerar de catre actionarii sai.

Echipa care se ocupa de toate operatiunile aferente activitatii de creditare este formata din angajati tineri, cu o medie de varsta de sub 35 de ani, cu perspective moderne si flexibile, ce au un impact mare in satisfacerea necesitatilor clientilor.

IFN EXTRA FINANCE S.A. a acordat o grija deosebita adaptarii la noile schimbari aparute in materie de legislatie, know-how, resurse umane, tehnologia proceselor si relatiile cu clientii, tocmai pentru a-si indeplini misiunea; aceea de a ajuta clientul cu rapiditate si flexibilitate prin produsele sale financiare competitive.
Articole care fac referire la EXTRA FINANCE IFN

Creditele de nevoi personale cu ipoteca (garantie reala), acordat in RON, pentru clientii cu domiciliul in Bucuresti sau in judetul Ilfov se acorda fara un plafon minim, iar cel maxim este de 35.000 Euro(in RON), cu conditia ca garantia sa fie min [...] citeste mai mult despre Credit pentru Nevoi Personale Extra Finance

Imprumuturi nebancare persoane fizice | Imprumuturi nebancare persoane fizice. Oferte de creditare ale institutiilor nebancare prin oferirea de credite de consum catre persoane fizice

Factoring-ul reprezinta o solutie de finantare extraordinara pentru firmele care au nevoie urgenta de lichiditate, prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Prin apelarea la acest serviciu, clientii IFN EXTRA FINANCE S.A se pot concentra mai [...] citeste mai mult despre Factoring si Scontare IFN Extra Finance

Imprumuturi nebancare persoane juridice | Imprumuturi nebancare persoane juridice. Oferte de creditare ale institutiilor nebancare prin oferirea de credite de consum catre persoane juridiceMergi la inceputul descrierii:
EXTRA FINANCE IFN .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!